Anton Gustafsson-Västkustinvesteraren-3-2250x2750

Anton Gustafsson

VD & ägare av Aktieskolan.se

Anton har över +10 års erfarenhet av egenföretagande och har ett brinnande intresse för investeringar och privatekonomi. På fritiden driver Anton en av Sveriges största aktiebloggar, Västkustinvesteraren.se.

SKRIBENT & ÄGARE AV AKTIESKOLAN

Vem är Anton Gustafsson?

Anton Gustafsson är Aktieskolans ägare och arbetar främst som skribent och med kvalitétssäkrande av våra andra skribenters artiklar. Anton har +10 års erfarenhet som egenföretagare och har där igenom utvecklat mycket god kunskap inom företagsekonomi och investeringar.

Anton startade sitt första bolag direkt efter att han fyllde 18 år. Bolaget byggde hemsidor som publicerade nyheter och videos om fotboll och hockey. När första stora försäljningen av en hemsida skedde 2015 så fick Anton upp ögonen för möjligheterna som finns online.

2015 transformerades den enskilda firman till ett aktiebolag. Det är samma aktiebolag (Consilium Online AB) som idag äger bland annat Aktieskolan.se, Västkustinvesteraren.se, Investeringssparkonto.se och Sparapengar.se.

Som du förstår vid detta laget så har Anton fortsatt att skapa utbildande och inspirerande content online. Numera är det dock ingen sport, istället behandlar alla sajterna i Consiliums nätverk någon form av ekonomi. Högsta prioritering ligger på investeringar, privatekonomi och sparande.

Investerat aktivt på börsen sedan 2015

Anton började spara på börsen vid 20 års ålder men det växlades upp rejält undet 2015 då han även startade sin aktieblogg Västkustinvesteraren.se. Idag är bloggen en av Sveriges största aktiebloggar.

Idag investerar Anton i både aktier, fonder, P2P-lån och genom fondrobotar. Läs mer om vilka innehav han äger just nu på hans aktieblogg.

Presslänkar - Anton Gustafsson i media

Här nedanför listar vi presslänkar där Anton omnämns eller syns i media. 

Anton är VD och grundare av bolaget Consilium Online AB som i sin tur äger Aktieskolan.se

Aktieskolan.se (Consilium Online AB)
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka
Org nr: 559014-6725

Mail: kontakt@pratapengar.se

Aktieskolan-logotyp

Artiklar publicerade av Anton Gustafsson

Här nedanför listas de senaste artiklarna publicerade av Anton här på Aktieskolan. Investeringar och sparande är det största intresset, men ibland kan artiklarna variera med övrig privatekonomi.

Summary
Photo ofAnton Gustafsson
Namn
Anton Gustafsson
Smeknamn
(Västkustinvesteraren)
Jobbtitel
Grundare av Aktieskolan.se
Företag
Consilium Online AB
Adress
Borgås gårdsväg 4,
Halland, 43439