Fördelar och nackdelar med Opti fondrobot 2022

Opti fondrobot recension

Läs disclaimer och annonspolicy längst ner på sidan.

Har du svårt att bestämma dig om Opti är rätt val för dig?

Bra!

För vi har i denna artikeln listat för- & nackdelar med fondroboten. Vi dessutom gå igenom hur du enkelt öppnar ett konto hos Opti med vårt exklusiva specialerbjudande som ger dig 50% rabatt på Optis avgift i 3 månader!

Häng med!

Opti fondrobot
+450 röster
5/5

Betyg i App store

Koden AKTIESKOLAN50 ger dig 50% rabatt på avgiften i 3 månader!

Innehållsförteckning

FÖRDELAR

Fördelar med Opti fondrobot

Här nedanför har jag listat 9 olika fördelar varför man bör investera genom Opti.

Det finns många fördelar för de allra flesta att spara via Opti Fondrobot. Det är ett bekvämt sätt att få sina pengar förvaltade enligt en professionell metod.

Jag kontaktade Optis VD, Jonas Hombert, och ställde frågan…

 – Varför bör man välja Opti?

Opti skapades för dig som – likt vi – tycker att det ska vara enkelt att få ett sparande i världsklass! Det ska varken behöva bli din nya hobby eller ett ångestfyllt måste.

Istället investerar Opti dina pengar professionellt och sköter allt åt dig, till ett bra pris och med samma säkerhet som hos banken. Du håller enkelt koll i appen, får intressanta uppdateringar och hjälp att fatta rätt beslut.

Vi sköter det svåra, och finns alltid ett samtal bort när du vill – oavsett om du månadssparar 200 kr eller har investerat 200 000 kr.

Jonas Hombert, VD på Opti

Nackdelar med Opti fondrobot

Här nedanför har jag listat 5 olika nackdelar varför man inte bör investera genom Opti.

Läs mer om Opti fondrobot

Disclaimer & Annonspolicy: Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Ingenting som läses på Aktieskolan.se ska ses som rådgivning, vi skriver för att inspirera våra läsare till att skapa en bättre privatekonomi. Det innebär att du står själv som ensam ansvarig över dina beslut. Sidan innehåller samarbetslänkar/annonslänkar till våra samarbetspartners (t.ex. Avanza bank). Det innebär att vi ibland kan erhålla en ersättning om du som besökare skapar ett konto hos våra partners via en länk från Aktieskolan.se. Du som besökare påverkas ej av länkarna. Läs fullständig disclaimer och annonspolicy på vår dedikerade sida.