Om Aktieskolan / Kontakta oss

Har ni frågor, funderingar eller feedback angående materialet på Aktieskolan.se? Välkommen till att kontakta oss genom uppgifterna här nedanför.

Aktieskolan.se (Consilium Online AB)
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka
Org nr: 559014-6725

Mail: kontakt@pratapengar.se

KOSTNADSFRIA GUIDER INOM PRIVATEKONOMI

Aktieskolan-logotyp

Aktieskolan.se grundades 2006 och har sedan dess hjälpt tusentals människor varje månad att bli bättre på aktier, fonder och privatekonomi. Alla våra tjänster är kostnadsfria och är ofta skapade av frilansskribenter som har ett brinnande intresse för börsen och ekonomi.

2019 förvärvades Aktieskolan.se av Consilium Online AB (Org. nummer: 559014-6725). Under hösten påbörjades en storsatsning där första steget blev en helrenovering av sajtens uppbyggnad och grafiska profil. Nu fortsätter vi att skapa nytt läsvärt och inspirerande material för dig som besökare. Har du något specifikt som du saknar? Kontakta oss gärna!

VILKA ÄR VI?

Vi arbetar med Aktieskolan.se

Här nedanför nämns några av oss som arbetar med Aktieskolan.se. Vi är ett gäng börstokiga människor som mer än gärna delar med oss av av våra kunskaper när det kommer till aktier, fonder och privatekonomi. 

Vi har skapat utförliga guider där vi hjälper dig att köpa aktier, spara i fonder eller investera pengar i olika tillgångar.

Anton Gustafsson-Västkustinvesteraren-3-2250x2750
Anton Gustafsson

VD & ägare av Aktieskolan.se

Anton har över +10 års erfarenhet av egenföretagande och har ett brinnande intresse för investeringar och privatekonomi. På fritiden driver Anton en av Sveriges största aktiebloggar, Västkustinvesteraren.se.

Anton är aktiv delägare och arbetar dagligen i tre mindre onoterade bolag.

Läs mer om Anton Gustafsson

Noah Gustafsson
Noah Gustafsson

VA och administration

Noah Gustafsson anslöt sig till teamet under hösten 2020 och arbetar just nu som virtual assistant (VA).

Noahs ansvarsområden är bland annat moderering i vår Facebookgrupp (Aktier och Sparande) och administration.

Lisette Holm-profilbild
Lisette Holm

Sociala medier

Lisette var med och startade upp Aktieskolans instagram i januari 2021 och ansvarar över allt content som publiceras på plattformen.

Följ gärna Aktieskolan på Instagram för att få ”Words of wisdom”, ”Aktietips” och ”Ordlistan”.

FAQ

Majoriteten av innehållet (text) på Aktieskolan är skapat av frilansskribenter som brinner för privatekonomi och börsen. Vi ber er därför att kontakta oss om ni skulle stöta på något faktafel så vi kan rätta till det så fort som möjligt.

Trots att stora delar av innehållet är skapat av frilansskribenter så äger Aktieskolan.se rättigheterna till allt material i textform. Vi använder däremot många videos, podcast och annat från tredje part där dessa parter själva äger rättigheterna.

Bildmaterial kommer från bildbanker med CC0-material.

Aktieskolan.se är 100% kostnadsfri för användare och besökare (bortsett från våra onlinekurser och e-böcker). Istället kan vi erhålla en ersättning från våra samarbetspartners när vi vidarebefordrar en ny kund till dem. Detta kallas samarbetslänkar (affiliatelänkar) och påverkar inte dig som besökare.

Exempel på samarbetspartners: Avanza bank, Nordnet, Lendify och Tessin.