Opti historisk avkastning 2022

Opti för företag

Läs disclaimer och annonspolicy längst ner på sidan.

Undrar du vad Optis historiska avkastning har varit?

Bra!

Genom att kika på den historiska avkastningen kan man göra en uppskattning att fondroboten med större sannolikhet kommer fortsätta gå bra.

I denna artikeln visar jag Optis historiska avkastning samt berätta för dig hur du kan öppna ett konto med vårt exklusiva specialerbjudande som ger dig 50% rabatt på Optis avgift i 3 månader!

Häng med!

Innehållsförteckning

Optis avkastning 2000-2022

Optis avkastning kan simuleras från tidigt 1970, vilket givetvis är baserat på statistik och resultat de senaste åren. Följande graf visas på Optis hemsida och redogör för avkastningen mellan 2000-2022. 

Tänk på att beroende på vilken portfölj du väljer, kan avkastningen bli mer eller mindre. Och även om statistiken visar på en historisk värdeökning, är det ingen garanti för att fonderna kommer att gå med vinst framöver.

Opti historisk avkastning

Hur ser utvecklingen ut per år?

För att undersöka utvecklingen av Optis olika portföljer årsvis kan du se tabeller på hemsidan. Precis som tidigare är det viktigt att tänka på att olika portföljer har olika utveckling.

Historisk avkastning Opti
Läs mer om Opti fondrobot

Disclaimer & Annonspolicy: Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Ingenting som läses på Aktieskolan.se ska ses som rådgivning, vi skriver för att inspirera våra läsare till att skapa en bättre privatekonomi. Det innebär att du står själv som ensam ansvarig över dina beslut. Sidan innehåller samarbetslänkar/annonslänkar till våra samarbetspartners (t.ex. Avanza bank). Det innebär att vi ibland kan erhålla en ersättning om du som besökare skapar ett konto hos våra partners via en länk från Aktieskolan.se. Du som besökare påverkas ej av länkarna. Läs fullständig disclaimer och annonspolicy på vår dedikerade sida.